Smutek

Smutek

Anotace: ...

Kapka klouže po tvé tváři,
tiše stéká a pak spadne,
nevidíš ji, je schovaná v polštáři,
ve tvém srdci smutek vládne.

Tvoje oči vodou zalité,
koukají bezradně do dáli,
tvé slzy jak korálky nadité,
do polštáře spadali.

zmatek plní tvou duši,
nevíš co dělat máš,
všechno tě najednou ruší,
prosím, usmát se snaž...

Autor JulCZa, 11.02.2008
Přečteno 358x
Tipy 2
Poslední tipující: kikis, estrellita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí