Chladná láska

Chladná láska

Anotace: Všem láskyplné objetí - ač je můj život prokletí - mám vás tu ráda moc - prosím již boha o pomoc....

Drobky tvojí touhy vysypu spíš sýkorkám.
Kolem mého krmítka se denně chumelí.
Je to jako s člověkem, když náhle stojí sám.
Také čeká, kdy a kde mu lásku nadělí.

Snad se brodí závějemi z posledních svých sil.
Možná čeká na chvíli, kdy budem vítaní.
Možná, že jí horský vichr cestu zahradil.
Možná je to marné snění, je-li za námi.

Třeba zase zvedne hlavu a nabere dech.
Snad se vrátí do údolí, jako když je máj.
Snad jí sílu horské slunce dá na hřebenech.
Pak ji pozvu zase k nám a nabídnu jí čaj.

To je mé snění a má touha o lásce.
Ale vím, že je to již ztraceno v jedné otázce.
Otázkou je, ta bolest, zoufalství, beznaděj.
Tak už lásko umírám, ty se tu krásně měj.
Autor toužím.jít.dál, 13.02.2008
Přečteno 376x
Tipy 2
Poslední tipující: Xindy, Lorraine
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji moc za povzbuzení...

19.02.2008 05:07:00 | toužím.jít.dál

Sni dál svou představu a neříkej "umírám",
zavolej "lásko, já pro Tebe tu srdce mám"!
Neříkej "lásko, krásně se tu měj, já odcházím"
řekni "já tu zůstávám a Tebe "nelásko" vyprovázím".

13.02.2008 20:10:00 | Lorraine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí