Proč ?

Proč ?

Anotace: proč ? protože....

Proč padám zase k zemi?
Proč přestat řezat se nechce se mi ?
Proč mám ráda noc?
Proč láska má nademnou takovou moc
Proč v létě slunce svítí?
Proč na loukách kvete kvítí?
Proč barevné sou listy ?
Proč obloha zčerná místy
Proč voda v potoce teče
Proč čas se kolikrát tak vleče
Autor Snilek.holka, 20.02.2008
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí