Rozhodnutá a Zbabělá

Rozhodnutá a Zbabělá

Krok za krokem kupřed kráčí
Rozhodnutá nadoraz
Něco težkého za sebou vláčí
Já nemyslím jen na provaz

Nabídnout pomoc neumím
Chladnokrevnost bůhvíkde
Když před ni se postavím
Se vzechem mě obejde

Jak poslední kousek čokolády
Ze stříbrného plata
Když člověk právě trpí hlady
A ty mu cpeš kus zlata

Neumím, nevím, nedokážu
Proč zrovna já mám tuto roli?
Dnes odvahu svou neprokážu
I když mě to bolí

***

Tak nechala jsem ji jít
Cestou co si přivlastnila
Šla na strom provaz pověsit
A na něm se oběsila
... pro lásku!!!
Autor Peťka_bez_talentu, 21.02.2008
Přečteno 256x
Tipy 2
Poslední tipující: KLARISA, Polárka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí