Samotáři

Samotáři

Anotace: ...zase jednou výplody mé choré mysli.......

Samotáři, samotáři,
smutek mají ve své tváři,
ať je leden nebo září,
všichni lháři, všichni lháři.

Samotáři, samotáři,
smutně už se jenom tváří,
ať je leden, nebo září,
všichni lháři, všichni lháři.

Samotáři, samotáři,
slzy setřou ze svých tváří,
jejich těla zlatě září...
všichni žháři, všichni žháři.
Autor Solitary Angel, 23.02.2008
Přečteno 302x
Tipy 1
Poslední tipující: jiljovský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí