Jen sbírka nesmyslů..

Jen sbírka nesmyslů..

Anotace: ...

Staniolové papírky
od bonbónů
z mé sbírky
nesmyslů a tónů
mám rozloženy kolem postele
v tvých vlasech,
bez tebe..

Upíjím z prázdné sklenky
hořkosladkého vína
a dva cůpky
tý zpropadený panenky
cos mi věnoval, zavalila lavina
temně křišťálových střepů..

Tiše se ptám a v duchu křičím,
skleněné oči na mne zírají
a já jen dál upíjím
a dál se ničím..
A vzpomínky padají
do prachu tvých nohou..

Kdybys jen věděl,
jak moc tě nenávidím,
protože miluji..
postavil jsi zeď z mohutných cihel
stmelených mým trápením
a já se dusím,
zatímco co tvé oči
září chladnou radostí..

Lásko..
Autor Adie.80, 24.02.2008
Přečteno 243x
Tipy 6
Poslední tipující: Simísek, Petbab, WAYWARD, just me
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...střepy....dnešní znamení asi...

25.02.2008 15:01:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí