Proč...

Proč...

Anotace: ...se všechno děje?

Proč se smějeme když světlo zhasínáme?
Proč milujeme když z nenávisti proklínáme?
Proč jsou samé ohně a nikdy není míru?
Proč obracíme stránky a ztrácíme v život víru?
Proč matky děti zabíjejí?
Proč otcové po nocích odcházejí?
Proč nežijeme v pohádce?
Proč naše děti umírají ve válce?
Proč nevěříme na lásku?
Proč zapalujeme konce provázku?
Proč nás láska někdy bolí?
Proč nám nemoci žít nedovolí?
Proč deštivá rána nejsou hezčí?
Proč chceme být v padesáti mladší?
Proč si zkusensoti nevážíme?
Proč své děti už tak často nehladíme?
Proč jsou stáří lidé bez rodiny?
Proč neslavíme šedesáté narozeniny?
Proč všechny city potlačujeme?
Proč si bolest způsobujeme?
Proč se slzám vyhýbáme?
Proč smutné obličeje zakrýváme?
Proč nám rány krvácí?
Proč se úsměv z tváře vytrácí?
Proč za dobrý skutek hledáme spásu?
Proč nevnímáme vnitřní krásu?
Proč lidé smývají hříchy až nad hrobem?
Proč k uznání vede cesta jen podvodem?
Proč lidé skáčou z mostu?
Proč ti špatní mají poctu?
Proč už dobra není?
Proč vše končí v zapomnění?
Autor 2Jay, 24.02.2008
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: Danah, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

docela zajímavé...Liter tě vítá

25.02.2008 18:07:00 | Norlein

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí