Nicota

Nicota

Anotace: smutné pokud pochopíte o co se jedná

Jak šedý stín padá ti do očí tma
a vytrvalý déšť bubnuje ti pod nohama,
když kráčíš do nicoty.

Do duše padla ti věčná temnota
tělo pošlapala železná bota,
když bořila vzdušné zámky.

Padly už okovy i všechny otěže
skutečnost je ostrá jak ostří nože,
když padáš na její hroty.

V široširé pustině klid je jen po víně,
když duší svou k tobě se přivine
životy navléká jak dětské korálky.
Autor blbý jabko, 25.02.2008
Přečteno 308x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, Psavec, Veru, Judak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Né zrovna můj šálek čaje, ale je to fajn.

25.02.2008 01:03:00 | Judak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí