Víla

Víla

Anotace: Je to noční "tok" myšlenek, tak snad ne úplně nesmyslné...chci tím i vyjádřit vděk...že má svíčka ještě chvíli nehasne...všem lásku v tomto předjaří...a ať se vše podaří...

Víla není jenom v pohádkách...
Víla je i v našich zahrádkách...
I já chodím po zahradě...
Bosky našlapuji v trávě...
Křehké krůčky jako vánek...
Jen pozemský svět nedává mi klidný spánek...

Odkud je ta víla, ta "slečna"...
Jaké jméno ona má...
Copa by sis přál...
Ať ti srdce své dá...

Je to milá víla, ta slečna...
Láska pro ni bude vděčná...
Ledová královna či hřejivá víla...
Říkáš, že je to tvá milá...

Zahřeje tě vždy ta tvá víla...
Ptáš se, zda tvým směrem se dívá...
To musíš zjistit opravdu sám...
V tom já nejsem velký pán...

Já jen vím, že láska má kouzelnou moc...
A v uskutečnění chce ji napomoc...
Jen se na tu vílu opravdu smát...
Pak polibek i můžeš jí dát...
Pohladit její něžnou tvář...
Dívat se na její očí zář...

Chceš její jméno stále znát...
Slyšel jsi ho již nastokrát...
Stačí slůvko: miluji Tě...
Lásko, vílo: já chci Tě...

Náhle tvá víla, tvá milá...
Bála se a v dáli zmizela...
Vidíš tu její hvězdu jasnou...
Tvář smyslnou, její oči zhasnou...

Řekl sis, já tu sílu k ní vtisknu...
Ale již nevěří, ztratila tu jiskru...
Umřela víla, opravdu tomu tak je...
Už se můj milý žádný zázrak nestane...
Autor toužím.jít.dál, 25.02.2008
Přečteno 275x
Tipy 11
Poslední tipující: 0-0, Danah, Simísek, Gyllien, Petbab, Psavec, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak kouzelná a zakončení tak smutné...

25.02.2008 17:15:00 | 0-0

ještě neumřela...

25.02.2008 15:03:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí