Rychle!Chci pomalou smrt !

Rychle!Chci pomalou smrt !

Anotace: a dvě deci arseniku

Tak tě tu mám,
čekala jsem dlouho ,
/sklenky o sebe cinkají/
je to monolog
/pozdvihám sklenku ke rtům/
dnes chutná jako minule
jen už není jas v tvých očích
/z pohledu do prázdných očních důlků trochu zamrazí/
Kdo z nás bude plakat až budu odcházet
jestli ty rychle zapomeneš a já budu plakat
Nebo ty budeš plakat a já zapomenu ?
/vánek si pohraje s plamenem svíčky /
taky máš strach že zhasne ?
Autor Cassandra, 25.02.2008
Přečteno 288x
Tipy 6
Poslední tipující: Yukki, Blázen? =), FATA MORGÁNA, Adrianne Nesser, Princezna.Smutněnka, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jestli ty rychle zapomeneš a já budu plakat
Nebo ty budeš plakat a já zapomenu?

Zvláštní. Pořád je to "ach lásko vrať se mi zpátky" nebo "už nikdy více nebudu milovat"...

Tys našla to, co jsem já v "rozchodových" básničkách už dávno hledat přestal...

26.02.2008 00:28:00 | Blázen? =)

Zamrazilo mě...

25.02.2008 15:05:00 | Princezna.Smutněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí