Proti autoritám

Proti autoritám

Anotace: Bojim se,že ve všem vidím jen beznaděj...a trvá to už strašně dlouho...

Víš co je zoufalý?Hloupýmu radit.
víš co je děsivý?Žiletky hladit..
Svět je ta žiletka,svět je ten hloupej,
neboj se promluvit,očima koukej...

Žij si svůj život neuč žít mě.
Oba prej zkončíme ve stejný tmě.
Neboj se ohlídnout na to cos uělal,
každej si v životě do svejch bot nadělal.

Realita je fakt smutná,
ne každýmu život chutná.
Myslíte si že jste svatý???
Oni vám to v pekle vrátí...
Kážete jen pořád o naší vině
A jak vy žijete??Ve stejný špíně!!
Chceme jen bojovat za naše práva,
vždyť jste to vy kdo nám je dává..
Nechcem se s vámi o pravdu bít,
tak už nás nechte konečně žít...
Autor Radushka, 02.07.2005
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: Sigurd II.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

K tomu se myslím hodí dva aforismy:

Stojaté vody jsou jedovaté.
a
Tygří hněv je lepší než koňská drezura.

Zkus si na ně občas vzpomenout...

09.11.2005 16:43:00 | Elenril

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí