Připadá mi to tak dávno...

Připadá mi to tak dávno...

Anotace: Darku promiň, vím že se ti to nebude líbit a že nejsem jediná.. máš pravdu.

Připadá mi to tak dávno,
Co jsem smích ze svých úst slýchala,
A co je přátelství, bych mohla učit.
Pak přisel lidský chlad..
A já..
Přestala se nadobro smát.

Teď černé slzy stékají …
Na lehkou blůzu,
Sedím v koutě a čekám…
Na koho asi?
Na svou múzu…

Sedím v koutě
A ty čtyři stěny ..
Co kdysi byly holé vězení..
Dnes znamenají celý svět..
A srdce ví, že to už se nezmění.

Jen pár vzpomínek,
Na ten dětský věk,
Plný vrahů něžného citu,
Jenž se stal mým druhým já..

Jen pár okamžiků,
Pro které zaprodala bych,
Svou duši…
Jestli ještě nějaká zbyla.

A tak stále sedím v koutě
A poslouchám šum….
Přesýpacích hodin,
Které..
Odpočítávají mou poslední hodinku…
Autor Jajja, 27.02.2008
Přečteno 326x
Tipy 5
Poslední tipující: Azazen, grázlík, Vladimír P.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Jen pár okamžiků,
Pro které zaprodala bych,
Svou duši…"
Každý nějaké máme...
Bohužel nebo snad bohudík?
Moc krásně se mi to četlo.

14.02.2010 18:02:00 | Dullsinea

Nádherně sepsaný smutek. Moc hezká...
Azazen

29.10.2009 16:03:00 | Azazen

Myslím, že vidíš jen to špatný... Celej svět se totiž mění podle toho, jak se na něj koukáme.

28.02.2008 11:44:00 | Darkspace

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí