ČOCHTAN

ČOCHTAN

Anotace: blbost na způsob písničky

Šel jsem takhle kolem vody,
Čochtan na mě kouká z nudy.
Sedí hezky na pařezu,
já tam za ním sotva vlezu
Je to pěknej kus
tak to ale zkus. Jednou jsem to zkusil,
Čochtan se mi zhnusil,
do vody jsem spad,
to je ale smrad.

Jak jsem do vody spad,
tak jsem se pěkně lek,
byl tam pěknej smrad,
to už jsem ale řek.
Když jsem se trochu rozkoukal,
k chození jsem se ponoukal,
prošel jsem rybník cik i cak,
v tom ale náhle cvak.
Byl jsem pěkně zavřenej,
nadobro uvězněnej.
Čochtan si mě čapnul,
to mě pěkně lapnul.

Už je tady teplá voda,
to as bude pro mě soda,
teplá voda z trouby teče,
nikdo nikam neuteče.
Upečou mě na paprice,
už to cítím převelice,
paprika má dobrou vůni,
cítím to i v téhle tůni.
Přichází čochtanova rodinka,
to je má poslední hodinka.

Domů si mě odvedli,
upekli a pak snědli,
v ohni jsem se škvařil,
na plynu se vařil.
Pak jsem do nebe stoupal,
na mráčcích se houpal,
do nebe sem se dostal,
rád jsem tady zaostal.
Je to tady hezký,
není čas na stesky.
K čemu mi to ale je?
Na zemi já chtěl být,
a né tady v nebi žít.

REFRÉM:
Čochtane, Čochtane,
těžkej trest tě dostane.
Počkej den a rok,
potom přijde šok.
Do pekla pěkně pudeš,
v kotli se škvařit budeš.
Odtamtud není úniku,
ani žádného zániku.
Čochtane, Čochtane,
těžkej trest tě dostane
Autor sarady, 03.07.2005
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí