Liar...

Liar...

Anotace: Kdo?

Byl jsi to ty, kterého jsem měla
Byl jsi to ty, kterého milovat jsem směla
Byl jsi to ty, kterému jsem dala vše
Kdybych, tak tušila, že jsi to ty, ten kdo lže
Strašně moc bych chtěla ti to odpustit
Nevím, jak dál - je správné tě opustit?
Nejspíš, už ani nevěřím tomu, že měl jsi mě rád
Řekni mi bože, kdo naučil nás lidi lhát?
Ta slova co, tak bolela – co bolí
Ta slza co po tváři se koulela – co se koulí
Však víš, že nenávidím lháře !
Ten tvůj pohled – té němé tváře
Chci zapomenout
Tak nech mě jít…..
Autor llucinka886, 02.03.2008
Přečteno 281x
Tipy 3
Poslední tipující: Olšinka, just me
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí