Pod bouřky tělem...

Pod bouřky tělem...

Anotace: láska,vichřice beroucí jiným životy,pohled do tvých-v tu chvíli temných- očí,mokré vlasy,smích,chladem se třesoucí těla,polibky,chvíle kdys´ začal mluvit...mám pokračovat?

Pod bouřky tělem se
-nazí a bezbranní-
budeme milovat...
...nešťastně milovat

Ledové oblázky
chtějí nás objímat...
...později litovat
jak těla chladná co
déle se nechvějí

-nacházet naději-

Hvězdy a vítr ti
zapletou do vlasů
jediný okamžik...
...v němž jsme se oblakům
s nádechem blížili

V hlavě mi zbydou jen
slova cos´
zpíval mi s deštěm...

-ještě,ještě,ještě...-

...víš
Autor ztracená, 02.03.2008
Přečteno 255x
Tipy 5
Poslední tipující: SWEET13, trxl, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí