Sklenice

Sklenice

Anotace: stejný vzkaz jako minule...

Ve větru svíjí se ladná šíje,
Zříte tu svůdkyni,
Doprovází ji horko pekelné,
Již připraven vykročit jí vstříc.

V tom vichřice ji odvane.

Ucítíte vůni,
Tak povědomě neznámou,
Zakopnete, skláníte se nad sebou,
rty nechápavě otevřené,
Oči upínajíc na něco čistého,
Jemného,
Pomněnka, krví nedotčena,
Vaší krví.

Zničehonic uvadá.

Teplo line se po těle,
Hlava zaplněna jedem,
Ruce bezvládné,
Probouzíte se,
Hledíc na dno sklenice,
Ve které se Vaše duše kdysi utopila,
Když ztroskotala při vinné plavbě.
Autor fuu, 04.03.2008
Přečteno 321x
Tipy 11
Poslední tipující: pejrak, Jessi.L, Bíša, její alter ego, whiolet, Psavec, jedam, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nevím co říct...

10.03.2008 17:09:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí