Přišel jsi, osude

Přišel jsi, osude

Anotace: a taky odešel...

Přišel jsi a odešel
jak mlhavý záblesk červnového dne
co dokáže poslouchat večerní tmu
za zpěvu slavíka mi podáváš
svou dlaň na příslib
lásky která bolí a neumírá
a chce přežít na rozdíl od mých
snů

Přišel jsi a zanechal
podivné sliby a podivnější myšlenky
nesnesitelného lidského bytí
co trýzní duši jak trnová koruna
skrápí kapkami krve uschlou
růži utrženou v sadu prolhaných
dní

Přišel jsi a zbavil
mne života s úsměvem a krásou
na duši jak nemožně jsem Ti
dokázala uvěřit v tmavém koutě
plném slunce co vypálí nicotné
jizvy místo modrých očí zašlých
láskou

Přišel jsi a odešel
jak mlhavý záblesk červnového dne
co dokáže poslouchat večerní tmu
za zpěvu slavíka mi podáváš
svou dlaň na příslib
lásky která bolí a neumírá
a chce přežít na rozdíl od mých
snů
Autor Suzan, 07.03.2008
Přečteno 338x
Tipy 9
Poslední tipující: kejtyyy, Vlk v rouše, Megs, Psavec, milan nov
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí