Pohrdám

Pohrdám

Anotace: ...kvůli Tobě, Bože...

Není pravda, že nenávidím...
Ne...
Pohrdám...

Pohrdám sebou
Pohrdám tebou
Pohrdám sluncem
Pohrdám tmou

Pohrdám nebem
Pohrdám peklem
Pohrdám nocí
Pohrdám dnem

Pohrdám ničím
Pohrdám vším
Pohrdám nadějí
Pohrdám a neslyším

Jen jeden důvod
mám
Proč a kvůli čemu
nepohrdám

Kvůli Tobě, Bože...
Autor Suzan, 07.03.2008
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: Namine
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí