LÁSKO snad jsi nemyslel..

LÁSKO snad jsi nemyslel..

Anotace: nwm snad jen at se libi

Snad jsi nemyslel,
že v zimě roste kvítí
a že slunce v zimě
víc hřeje než svítí.

Snad jsi nemyslel
že hvězdy vychází přes den
že měsíc je přízrak
že nebe je sen?

Snad jsi nemyslel,
že člověk se znova narodí,
že ti co umřeli
jednou se probudí.

Snad jsi nemyslel,
že my dva patříme k sobě,
že moje srdce
patří jen tobě.
Autor Dedillope, 09.03.2008
Přečteno 328x
Tipy 1
Poslední tipující: Holka z davu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná..víc snad ani není potřeba psát :o)..

10.03.2008 18:33:00 | Holka z davu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí