Poslední

Poslední

Anotace: Poslední...

Nejlépe chutná poslední sousto od skvělého jídla,
nejhůř se umyji posledním kousíčkem mýdla.

Nejhorší vzpomínky na tebe jsou ty poslední,
ty krásné dny jsou pryč, je tu tma, už se nerozední.

A když poslední co mám je tma pouhá,
stejně nic nezměním, když ona se rouhá.

V poslední den vidím svět,
v poslední, když píši pár vět.

Několik posledních mých řádek,
na poslední místo,kde bude chládek.

Poslední místo odpočinku, zná každý,
zde budu brzy odpočívat navždy….
Autor Noční bolest, 13.03.2008
Přečteno 278x
Tipy 8
Poslední tipující: Nahá, Daisy.., Never .., Blázen? =), Šerák, ninive9
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí