ZLO

ZLO

Anotace: :-<

Celý svět je na hovno,
žiješ tu a zjišťuješ,
že je ti vše jedno.

Stydíš ze za svou zemi,
stydíš se za to jak vypadáš,
nic hezkého není,
zbytečný si připadáš.

Vše tě jenom štve
a každý ubližuje,
žiješ pro lepší budoucnost,
čekáš na něco lepšího,
i když víš že to nepřijde.

Nechceš být zbabělec a tak
tu dál žiješ
a marníš život,
který sis nevybral,
Můžeš si ho vzít,
ale to je poslední řešení
na které můžeš sáhnout vždy.

Pořád se něco musí,
nic se ti nelíbí
a říkáš si
nač se řídit pravidly
tak at život ti prdel políbí.

Z ničeho radost není
a lépe nevěřit, že svět a život
v lepší se někdy změní.

Toto mnozí nepochopí
ten kdo nezažil...
a ti co netuší,
jak věci na světě chodí,
šťastní jsou snad jen ti,
co všechno si za peníze koupí
a ti co nemají pocit,
že svět je jeden velkej omyl.
Kdyby mohla,
zařídila by, aby svět skončil,
řikejte si co chcete,
stejně nevyhrajete
a spravedlivé je pouze to
a Bohu dík- že všichni jednou umřeme.

Je smutné se na to těšit...
Autor Dedillope, 14.03.2008
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: Šerák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutné to opravdu je... ale utápět sám sebe v depresi a sebelítosti k šťastnějšímu životu nevede:).. asi každý se tak jednou za čas cítíme... snad jen říci.. hlavu vzhůru

14.03.2008 19:13:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí