Proč mi tohle děláš?

Proč mi tohle děláš?

Anotace: Chtěla jsem jí pomoci, ale místo poděkování jsem dostala jen nadávky...

Můžeš mi říct,
co zlého jsem provedla,
že na mě křičíš,
v klidu bys to nesvedla?
Chtěla jsem ti pomoct,
natáhla jsem paži,
dostala přes ni,
že se vůbec snažím...
Někde v koutku srdce,
hlodá teď červík pochybností,
jestli tě chci ještě vidět,
s tou tvou neoprávněnou zlostí.
Dlouho jsem tě neviděla,
přivítání čekala jsem jiný,
ne, že na mě budeš vztekle křičet,
káčo hloupá, přivoláváš stíny!
Víš, jak mě to mrzí,
že pro mě nemáš milá slova,
že přivoláváš slzy,
proč mi to zas děláš?

Autor genca, 16.03.2008
Přečteno 411x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí