Vždyť ujede nám vlak!

Vždyť ujede nám vlak!

Anotace: až osud vezme ti cos miloval, až ztratíš zač bys život dal -tak se nediv!

Není to ještě tak dávno,
ale lidé už zapomněli
na bolest strach a utrpení.

Není to vůbec dávno
však lidé už zapomněli,
co stalo se minulostí.

Nepoučili se,
neváží si obyčejných věcí,
ani toho co mohou mít
klidně se odváží to zahodit!

Že prej byli už lepší doby,
však neni tomu tak,
tak se lidi sakra vzpamatujme
NEŽ ujede nám vlak...
Autor Dedillope, 21.03.2008
Přečteno 296x
Tipy 3
Poslední tipující: WAYWARD, WhiteSkull, Belmon
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...já odjíždím zítra v 8:45 :-)

21.03.2008 15:02:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí