Láska bolí

Láska bolí

Anotace: od Romího...

vím, jak bolí láska
pocity beznaděje
tak řekni mi, co se děje

za vším stojí láska
pocity uvnitř
nikoho dalšího do srdce
dovnitř

já svou lásku miloval
zbožňoval
miluju neustále
každý den si říkám, kdy tě uvidím
kdy tě prozradím
že jsem tu stále
tak kdy tě potkám

jestli zapomeneš
jestli nevzpomeneš
svět se musí zhroutit
po jiný lásce nebudu už toužit
jednou opravdovou dal
se svou vnitřní láskou můžu
stát opodál

mohu se ztotožnit s člověkem,
který čeká na konec života
s člověkem, který přestal
užívat života

stojím tu jak tělo bez duše
záblesk z Venuše
tak proč tě miluji
a tady tě nemám
proč tě miluji
nic už nemám
zůstanu tady,
bez tebe na světe jsem
sám a dost to bolí

každý si svůj osud volí
zůstávám sám na světě
věřím jenom v tebe
Autor Maxí, 21.03.2008
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí