Sebevrah

Sebevrah

Anotace: ....

V ruce drží ostrý nůž
východisko

červená barva tryskem proudí
a podle chování lidé ho soudí.

Krvácelo mu srdce
teď už i ruce

bolest byla velká
zabila ho

Nechtěl žít
svět mínil promarnit

Zabilo ho zklamání
a jeho ostrý nůž

tak mi ho "pane, prosím puč"...
Autor Aangela, 22.03.2008
Přečteno 361x
Tipy 4
Poslední tipující: Charibeja, Carlos, jedam, Dedillope
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Odložte ostré nože a tvařte se spokojeně na světě přeci není tak zle.

23.03.2008 18:15:00 | Carlos

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí