Koťátko

Koťátko

Anotace: Upřímná láska zvířecí - na člověka nemůže!

Koťátko si hraje s druhým,
poručit mu sama neumím,
drápky však schované má,
nechce ublížit, však rád to druhé má,
láska je sblížila,
bolest jim zahnala,
s hračky se rádo podělí,
v mysli mu běží – už nás nic nerozdělí!

Koťátko si hraje s druhým,
takovou lásku, však oplatit neumím,
láska upřímná je spojila,
láska upřímná je svázala,
hrají si, laškují se,
a nepřetahují se!

Koťátko si hraje s druhým,
nevinně koukne na druhé – dál si hrát neumím,
odejde od druhého,
jedno nemůže být bez druhého,
promiň – mňoukne nevesele,
říká se, že má kočka sedm životů,
toto koťátko jen jeden…
Autor Ette, 23.03.2008
Přečteno 248x
Tipy 6
Poslední tipující: Ahorria, excited, Norlein
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi holt dobrá *45*

24.03.2008 00:47:00 | excited

opravdu povedený! Milý,upřímný - supertip Ti dát musim,no :) Na oplátku.

23.03.2008 19:09:00 | Norlein

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí