Srdce na skle

Srdce na skle

Anotace: ta básnička se mnou nemá nic společného, inspirace byla ve filmu

Když po rýnách tečou slzy
a bledé tváře tisknou se
na proplakané okení skla
a hledí dolů do ulic
kde se štěstí ztrací
v marném šeru
a andělé padají
při smutné hudbě orchestru
vlasy stečou smutkem splihlé
na ranní rosu usednou
o trny růží propíchnou se
a deštníky krví zalijí
na sklo zadýchané do bíla
prstem srdce maluji
po chvílích mi mizejí
a stékají do hlubin
padají s deštěm v objetí
a kdo ví co vše dělají
když padají a padají
než se v louži zabijí...
Autor Muta cum liquida, 25.03.2008
Přečteno 287x
Tipy 6
Poslední tipující: Cristinne, Já Esther Ruth, její alter ego, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nějak mi z toho vůbec není hezky...

02.04.2008 12:01:00 | Cristinne

nu to je docela silné...

01.04.2008 19:16:00 | Já Esther Ruth

Hrozně pěkná básnička..i když smutná..ale moc povedená..

26.03.2008 20:23:00 | Dev_LATea_princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí