Čas

Čas

Anotace: je to pryč ;´(

Nic už nebude jako dřív,
čas se nedá vrátit.
Pryč je jemnost milionu koňských hřív,
kopyta už mne mohou schvátit.

Je toho škoda,
ale asi to tak nemá prostě být.
Čas plyne jak rychlá voda,
voda co vzpomínky pomalu dokáže smýt.

Vzpomínky, city, lásku,
vše co jsem vyzdvihl ze sebe.
Život můj už visí jen na vlásku,
pryč s tím co připomíná mi tebe.

Trápilo mě to,
ale už to hodím za hlavu.
Bolí mě to,
ale radši si zaplavu.

V rychle plynoucí řece času,
zapomenu, zklidním se.
Už nikdy tě nechytnu kolem pasu,
ztrácím cenu, vzdálím se.
Autor Jordan17, 26.03.2008
Přečteno 370x
Tipy 3
Poslední tipující: jelinek8, eery
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí