Proč bolest opět...

Proč bolest opět...

Anotace: Mám vás moc ráda - ač život můj je zrada - vám jen pohlazení - nad lásku opravdu není...

Proč bolest opět,
chceš mě proklet?
Proč to tak bolí,
mě to opravdu zkolí.

Proč ta bolest zas,
umírá se nyní snáz?
Nechci lásko umřít,
toužím ještě přežít.

Asi nemám již naději,
snad šance přijde později.
Zda ne, tak mám prostě smůlu,
nenacházím již životní kúru.

Chtěla jsem ještě chvíli tu být,
ale není mi dáno již žít.
Proto opouštím tento svět,
ač to bolí a není to hned...

(Sbohem lásko a miláčci moji...)
Autor toužím.jít.dál, 28.03.2008
Přečteno 257x
Tipy 3
Poslední tipující: Someday, Simísek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neopouštěj......za to nic nestojí, at je trápení velký jakkoli!

10.05.2008 23:01:00 | Caracol

zlatí...nechoď nikam...

28.03.2008 19:14:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí