Konec

Konec

Anotace: Někdy je lepší to ukončit...

KONEC

Vlasy deštěm smáčené,na duši žal,
někdo jí naději na štěstí už dávno vzal.
Je bezradná,neví co dál.
Proč se jí každý vždycky jen smál?
Po tvářích jí stékají hořké slzy,
ví,že to musí zkončit a to brzy!
Ztratila smysl života
a její duši svírá samota.
Temnota obklopuje ji ze všech stran
a krev jí vytéká z čerstvých ran.
Rány jsou hluboké,nikdy se nezhojí,
vzdala to a smrti se nebojí.
Sedí tam,s hlavou skloněnou
a dívá se na svoji ruku zraněnou.
Z rány rudá krev zvolna teče,
už ví,že před smrtí neuteče.
Není jí pomoci,na všechno pozdě je,
žiletka byla její poslední naděje...
Autor Yithula, 31.03.2008
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

už vím, jak se jmenuje tvoje oblíbená kamarádka, stačí, když napíšu, že její jméno začíná na ž

03.04.2008 01:08:00 | lexus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí