Život kraťoučký

Život kraťoučký

Anotace: ...

Čtyři dny uplynuly
od Tvého narození.
Nyní se rozplynuly
k plnému zapomnění.

Nutí nás zapomenout
mocný osud náš.
Nevadí mu vyslechnout
jak ho proklínáš.

Čtyři dny jsi se smál.
Radost všem jsi rozdával.
Snad nikdo se nebál,
že osud by zamával.

Čtyři dny krátké,
život utekl.
Tvé tvářičky hladké,
naposled vydechly.

Život kraťoučký
byl Ti dán.
Byl jsi tak slaďoučký
a opět vzaný nám.
Autor Dindane, 01.04.2008
Přečteno 248x
Tipy 3
Poslední tipující: M.a.t.y.s.e.k, Dedillope
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí