Poslední vzdech

Poslední vzdech

Anotace: +++

Jen hodiny tikají v prázdném pokoji,
ale spánku mi nedají.
Zastavil se čas, myšlenek tok
k smrti stačí jen skok.

Jen svíčka bílá, pomalu uhasíná,
ale stále naději dává.
Zhasla svíčka, ohořel knot
k smrti stačí pouhý krok.

Jen bledá tvář, tělo chladnoucí,
ale stále osud matoucí.
Kusy ker, zledovělo tělo,
tak jak bolavé srdce jeho.

Jen pírko bílé, křehkost sama,
ale snaha letět - marná!
Bělostná čistota, pírek pár,
někdo je krví pocákal!
Autor Certain Expiry, 03.04.2008
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: Puck, Vladimír P.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, je depresivní, je smutná,ale taky je kouzelná...

06.04.2008 10:15:00 | Puck

o smrti - to bývá depresivní...

05.04.2008 17:59:00 | Vladimír P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí