Jak dlouho nade mnou chtějí ještě truchlit

Jak dlouho nade mnou chtějí ještě truchlit

Anotace: Báseň, která toho hodně skrývá

Jak dlouho nade mnou chtějí ještě truchlit
Odešel jsem z tohoto světa nedobrovolně
Odešel jsem svázán v řetězech
Odešel jsem s hlavou sklopenou
Jak dlouho se ještě budou ke mně modlit
Odešel jsem tak jako moji přátelé
Odešel jsem z vašimi hříchy na mých bedrech
Odešel jsem aby si pak mohla být mou
Jak dlouho mě ještě budou prosit
Odešel jsem a už se nevrátím
Odešel jsem s nadějí na lepší zítřky
Odešel jsem na věčné místo
Jak dlouho se mi budou ještě klanit
Odešel jsem s jejich přáním
Odešel jsem a šel za jejich nadějí
Odešel jsem tak proto tu je smutno
Autor Alex3700, 03.04.2008
Přečteno 280x
Tipy 1
Poslední tipující: Dedillope
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí