Život je mou smrtí

Život je mou smrtí

Anotace: time of my life

Jak čas rychle letí
tak moc bys chtěl žít
--ale to život je tvou smrtí--

Čas je příliš krátký
na to aby se rozhazoval
a trávil s někým
ke komu necitíme nic!
Život příliš dlouhý není
na to aby se marnil
--se zlými myšlenkami--

Čas ubíhá neúprosně
nikdo jej nezastaví...
Než se sami nadějeme
je pozdě a kdo ví
--zda po nás něco bude--
Autor Dedillope, 03.04.2008
Přečteno 307x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja, excited
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí