Dvacet let příliš křehké samoty

Dvacet let příliš křehké samoty

Anotace: Trošku jsem relaxoval a přemýšlel...kdybych nebyl ožralý, tak tu takovou hloupost ani nedávám...

S pohledy do temnot nocí
hledajíc genia loci
jen křičím
ani nevím co
a přemýšlím
ale nejsem s to
udělat poslední krok
ať je to třeba
ze skály skok
poslední můj sok.

Dvacet let osamění
toť není žádné jmění.
Dvacet let hledání
a břitkého snění.
Dvacet let strádání
a skromného laskání.
Dvacet let žití
a umírání…
Autor no one, 03.04.2008
Přečteno 263x
Tipy 1
Poslední tipující: Dedillope
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí