Další den v nicotě

Další den v nicotě

Anotace: jeden z mnoha

Zase ráno vstal do prázdného dne
Sám se sebe ptal, "Jakou cenu to má pro mně?"

Na nic nepřišel, svůj čas jen zabíjel.

Zase odpoledne najedl se všeho jídla do sytosti.
Sám se sebe ptal, "Proč jíst? Vše je bez chuti."

Na nic nepřišel, svůj čas jen zabíjel.

Zase večer do postele spát šel
Sám se sebe ptal, "Proč už jsem radši neumřel?"

Na nic nepřišel, sám sebe jen zabíjel.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 06.04.2008
Přečteno 246x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, estrellita, fuu, Dedillope
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

proč jen mi to je tak blízké

06.04.2008 17:25:00 | Dedillope

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí