?

?

Anotace: ...

Na konci muk je pocit prázdnoty,
nervy se usadí, jak žulové náhrobky,
strnulé srdce se smutně ptá:
"Tos byl ty? Včera či snad před lety"

Mé nohy jsou z kamene
- jdou mechanicky vpřed,
šlapou zemi i vzduch
lhostejno kam.

Ta chvíle je z olova,
jež v mé mysli zůstává
a jak těch co zmrzli, obraz sněžení,
nejdřív chlad pak smíření.
Autor zena, 07.04.2008
Přečteno 292x
Tipy 5
Poslední tipující: WhiteSkull, blue, jedam, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hej tak tahle je krásná!!!
je tak jiná zajímavá a to olovo - to je mooc dobrý, moc díky!!

30.04.2008 02:22:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí