žádné názvy /lákavá touha udělat nadpis delší než samotnou báseň/

žádné názvy /lákavá touha udělat nadpis delší než samotnou báseň/

Anotace: arogance úzce související se sebestřednou potřebou být svá

Podvazkový pás??
To snad budu radši tančit nahá...
-poběhlice líbá vílu rudými rty-

zlomená sirka
/v ústech/
dohořívá

...
Autor ztracená, 09.04.2008
Přečteno 293x
Tipy 3
Poslední tipující: Severka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stačí pár slov...jen pár dobře volených slov a... jsem nadšená.

20.04.2008 21:09:00 | Máří Magdalena

Teda zapálit sirku a dát si ji do pusy by mě asi nikdy nenapadlo. Zajímavé !

15.04.2008 22:02:00 | Šantir

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí