Znáte to?!

Znáte to?!

Anotace: není co závidět..

Znáte to prázdno
zaplňující nitro?
Znáte tu bezmoc,
která tak bolí?
Není mi zcela jasno,
není mi vidno,
proč někdo žádá o pomoc,
když stejně se nedostaví?

Nikdy..

Znáte to zmítání
v pocitech..?..
Má mě rád, nemá..
A srdce dál bolí..
V nekonečném pátrání
o pravdě v dohadech,
kde vysoká se platí cena
- krvavá brázda pokrytá solí..

Každý den..

Tak znáte to?!
Ten nekonečný oceán
černočerných myšlenek,
viděných skrz
růžové sklo?!
Znáte ten pocit?.. Já ano a padám
do snů a smyšlenek..
Znáte? Tak odpovězte mi už!!..

Prosím..
Autor Adie.80, 10.04.2008
Přečteno 325x
Tipy 3
Poslední tipující: Lachailla, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ptám se taky.. nikdo moc neodpovídá.. ty odpovědi tuším

11.04.2008 12:47:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí