Vyženu tě!

Vyženu tě!

Anotace: ze mě, nechci tě milovat

Každý posraný ráno, který musím vstát,
vrací se mi pocit, že mám tě stále rád.
A po tom všem, co jsi udělala,
divím se, že má láska neumřela.

Tvá láska za nic nestála,
když se takhle vytratila!

Tak proč musím k tobě pořád tolik cítit?
Proč nemůžu to nechat jen tak jít?
Že já vůl do tebe tolik víry dal,
teď jen abych toho litoval.

A nejspíš někde v srdci ti pořád věřím
a tak dál sám sebe jen mořím.
A ty už jsi asi někde úplně jinde,
Tvé city zmizely až příliš rychle.

I přes všechnu nenávist, ti přeji jen to nejlepší,
protože já tě vždy miloval a byla jsi mi nejdražší.

Kéž bys ze mě vypadla, tvůj tep, pohled i dech vymazat,
Kéž bys mě nepotkala, už nechci tě dál milovat!
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 13.04.2008
Přečteno 298x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, dream in emptiness, Ariella13, už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

=( to přejde

28.02.2009 16:47:00 | dream in emptiness

nemyslím že klišé ale pocity které člověk potřebuje vypsat... a moc smutna duše ktera se chce zbavit nečeho proti čemu se nedá bojovat:(

16.04.2008 18:58:00 | anima alba

Nezdá se ti to trochu jako klišé?

13.04.2008 10:48:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí