Vzduchem ti pošlu zprávu o prachu v mých očích

Vzduchem ti pošlu zprávu o prachu v mých očích

Anotace: inspirace... jedna manga jestli někdo pozná co to je tak se mi rozzáří jiskřičky v očích a řeknu "Ty ho znáš?!" Kež byste ho neznali :P... jen kvůli vašemu duševnímu zdraví ;)

Kam jsi odešel chlapče
Z rozbřesku a stínu
Řekni mi
Proč musíš utíkat
Oblékat se
Do šatů svého otce
A tak trpce se mu podobat?


I když bych neměl
Bojím se ranních červánků
Bojím se světel
Odhalí mou tvář
Kam jdu
Koho se dotknu
Prokletý
Být musí

On
Spočívá tam
Kde nikdo nevidí
Usmívá se tak
Jak bych já udělal
Nad umíráčkem jeho

Kde on mohl být
Když jsem se skrýval
Za těžkými
Prachem nasáklými závěji
Ještě cítím
Pachuť na jazyku
Po tolika letech
Jak jen mohl žít
S nachovou barvou
Na svých prstech

Když já
Stvořen z lesních vil a červánků
Z hříchu který nikdo nespasí
Proč já musím platit?
A čí vinou?
Autor DIDADA, 13.04.2008
Přečteno 352x
Tipy 1
Poslední tipující: Irigrein
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí