Krutá realita

Krutá realita

Anotace: Pro Jituš a Janičku...ale už je to všechno pryč,sem ráda,že vás mám!!!

Myslela jsem,že mně znáte
a víte,co ve mně máte
Vím,že moc naivní jsem
ale tohle je zlý sen

Tohle je už na mně moc
Proč za mnou chodíte pro pomoc
když pak najevo mi dáte
že ve mně důvěru nemáte?

Já vám pomůžu ráda
ale tohle mi přijde jako zrada
Když mi nemůžete věřit
proč chodíte se mi svěřit?

Vážně vám ráda pomáhám
ale co za to teď mám?
Slzy z očí stékají na tváře
-brečím doma do polštáře.
Autor kleopatra.sedma, 18.04.2008
Přečteno 265x
Tipy 4
Poslední tipující: Mraveneček, jaňa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Promin...

18.04.2008 14:32:00 | jaňa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí