Hádanka

Hádanka

Anotace: Je to lež?

Vše bez citu,
jen lži ve skrytu.

Mít zvláštní touhu
a s ní nikdy nejít spát.
Něco neskutečného,
může se stát?

Touha, snění,
že se život změní.
Dávný příběh lásky,
co když vytratí se z mysli?

Být tak knihou a znát cestu,
kudy se dát.
Nebo raději pravdu po kouskách
odkrývat.

Až někdo přijde,
bude zase lhát?
Autor Vlasťulka, 18.04.2008
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí