Zvracení ...

Zvracení ...

Anotace: Všem jen lásku posílám - ač nyní sama se sebou co dělat mám - úvaha o tom ... zda život vzdám? Ne, ráda vás mám ... jen proto již musím bojovat ...

Dnes zase krev zvracím,
tělo i život tak ztrácím.
Je mi ještě pomoci,
v bolesti a nemoci?

Zvracím a mám strach.
Co se stane, asi můj krach?
Proč tolik bolesti stále,
již opravdu nemohu dále.

Třesu se a jen stále zvracím,
omlouvám se, že kontrolu nad sebou ztrácím.
Co napsat, snad jen, mám vás ráda moc,
nevím, jak dál, nežádám o pomoc...

Chci jen vypsat tu hrůzu ze sebe,
pak třeba již odejdu, lásko, pro Tebe.
Je mi hrozná zima,
smutek ve mně dřímá ...

Už.nemohu.dál ...
Autor toužím.jít.dál, 19.04.2008
Přečteno 280x
Tipy 2
Poslední tipující: Nahá, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

správně, vypiš to ze sebe. dostat ze sebe pocity pomáhá! Drž se sluníčko

12.05.2008 12:00:00 | Caracol

Smutný a krásný. To je kombinace. :(

19.04.2008 20:15:00 | Nahá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí