Svět už není to, co kdysi býval.

Svět už není to, co kdysi býval.

Anotace: Moje duše jenom k temnu spěje Všude plno smutku, beznaděje.

Svět už není to, co kdysi býval.
Já mu to ale nezazlívám,
že perly rosy srdce nezchladí,
že dotek slunce sotva pohladí,
že zeleň trávy sotva jaro snese,
že červeň růže touhu neunese,
že teplem ohně duše neroztaje,
že kdo miluje, nikdy nevyhraje,
že hořkost květů jak pápěří padá,
že vítr tiše zpívá: "Zrada, zrada.."
že vše je hra, co dobré karty nemá,
že pravda navždy je a bude němá,
že čas se stále točí, život běží,
že na ničem už srdci nezáleží.
Já tohle všechno světu nezazlívám-
Jen se vážně dívám, neusmívám.

Před čím se však zavřou moje oči,
před tím, že nepoznám dravost Vlčí.
Autor Calypsó, 21.04.2008
Přečteno 250x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí