Moje vlastní smrt

Moje vlastní smrt

Anotace: Bojím se umřít kvůli vám...

Zdál se mi hrozný sen,
v němž pomalu umírám.
Možná hloupost jen,
ale nyní špatně usínám.

Zavírám oči naposledy,
na cestu věčnosti se vydávám.
Neuvidím smutné pohledy,
i když nechci, neb je nepostrádám.

Nebojím se té prázdnoty,
nikde nekončící nicoty.
Já se bojím, že budete brečet,
před mým hrobe s růžemi klečet.

Těch pár bláznivých lidí,
kterým přirostl Osud k srdci.
Teď před slzy nic nevidí,
bohužel nyní bez pomoci.

Nechci, abyste se trápili,
tvář do černoty zahalili.

Nechci umřít,
protože vaše slané perly na mé rakvi
bych neusnesla.
Autor Wyrda, 21.04.2008
Přečteno 274x
Tipy 2
Poslední tipující: Flow Calipso
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí