Dohoda

Dohoda

Anotace: jediný s kým je možné se opravdu dohodnout, jsi jen ty sám!

¨

Díváš se na mě, jako kdybych udělal něco špatného
Je mi zle z něj i z toho jak vydechl naposled
Jsem vrah, jsem zloděj a bůh ví co jiného
Ale nechtěj po mě abych odpustil někomu, kdo mi ublížil

Dívám se na všechny smuteční hosty
V jejich očích je smutek u některých snad i nějaký ten cit
Měl bych snad jít mezi ně a prosit o odpuštění?
Nevím, vlastně už to ani vědět nechci

Jsem rád, že jeho smrt byla mojí zásluhou
Nejraděj bych skákal radostí na jeho hrobě
Jako červ, který se mění v motýla
Byl to dar ode mě tobě!

Tak proč si tak smutná?
Pojď dej mi polibek na mé rty
Tvá chuť tak nějak zvláštně chutná
Jako bych v té rakvi byl já
nebo snad ty?

Hořkost hlíny, která mě svrbí v nose
Mám být spokojen, že povedlo se?

Proč pláčeš lásko
Byl jsem jen sliz
Jediné co mi teď bude chybět
Budou tvé polibky

A … ty!
Autor vojta petr, 23.04.2008
Přečteno 260x
Tipy 1
Poslední tipující: 6thSun
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

asi se musíš víc začíst.. nikdo mi nic neukrad a do básniček netahám svoje flow.. :)

24.04.2008 15:39:00 | vojta petr

To je tedy dohoda jak trám, to ti povím. Někdo Ti ji ukrad, viď? Moc hezká reflexe.........., pa :)

24.04.2008 09:08:00 | PatriceB

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí