Má víla

Má víla

Anotace: ...

V jediném okamžiku mávnutím motýlího křídla,
změnil se osud daný.
V jediném okamžiku má přenádherná víla,
proklela cíl vzdaný.

Veškerý vílí prach rozprášil vánek,
jenž smutkem je zván.
Veškerý vílí prach přinesl spánek,
jenž v uklidnění nebyl dán.

Mlha ukrývající zmatek,
musela být pohlcena tmou.
Mlha života krásek,
musela být zvána samotou.
Autor Tiki, 25.04.2008
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí