Idiotské vize

Idiotské vize

Anotace: co dodat??

Idylické představy
falešné vize
v hlavě se zrodily
jak v prázdné knize.

Rychle
rozplynuly se
do jiných dimenzí
prázdná hlava -zase
a realita skutečností
hrozí
jak nejvíc to umí.

Lépe - nemyslet
raději nedoufat
všechno zapomnět
jít se zakopat.
Autor Dedillope, 25.04.2008
Přečteno 319x
Tipy 4
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, fuu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí