uvězněná

uvězněná

Anotace: odňat může být trest, vina však stále trvá..

uvězněná ve své duši, zacpala si prsty uši..
uvězněná ve svém těle, zatratila spasitele..
uvězněná ve svém světě, prahla už jen po odvetě..
uvězněná ve zlé době, cítila se jako v hrobě..
uvězněná ve hře stínů, shrnovala na se hlínu..

uvězněná ve tmě světla, ničila ty, v nichž se pletla..
uvězněná ve svém boji, s šrámy, jichž už nezahojí..
uvězněná ve své prohry, nemohla se dočkat dohry..

uvězněná.. ve svobodě.. přece jen uvězněná..
svobodná.. ve vězení.. přece jen je svobodná..
Autor Salinta, 25.04.2008
Přečteno 384x
Tipy 8
Poslední tipující: Dreamer, rezina, bokken, Barka99, m-maybe, Orichi, fuu
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I vězení má své klady
(např. ta báseň tady)

24.02.2010 17:38:00 | rezina

Líbí se mi myšlenka i vrchol děje :)

25.04.2008 20:35:00 | Orichi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí